Outdoorburo
 De leukste groepsactiviteiten in Friesland 

GPS Sloepengame Friesland

 

Programma


Sloepengame Friesland is een interactief spel, waarbij al varend in een sloep naar verschillende vragen en opdrachten gezocht wordt met behulp van een GPS.
Na een korte instructie over het gebruik van GPS, de sloep en het spel gaan jullie in teams op pad. De game is eigenlijk leuk voor iedereen. De meer fanatieke deelnemers kunnen zich uitleven met het varen en de GPS. Degene die minder fanatiek zijn kunnen voor de catering in de sloep zorgen, want iedere sloep wordt voorzien van een gevulde koelbox met hapjes en een drankje. Onderweg zal er een paar keer uitgestapt worden om de benen te strekken bij de opdrachten en vragen.
De opdrachten zijn zeer gevarieerd van aard, zodat ieder teamlid zijn of haar waarde voor het team kan laten zien.
Friesland is de provincie bij uitstek die zich ervoor leent om via het water ontdekt te worden!


Aantal: minimaal 15 deelnemers


Tijd: circa 3 uur


Starttijd in overleg

Offerte aanvragenPrijs: €47,- (incl. Btw) per persoon zonder koelbox


Optioneel een gevulde koelbox voor onderweg a €9,- (incl. Btw) per persoon

(inhoud koelbox, verschillende frisdranken, sinaasappelsap, appelsap, water, worstjes, pringels, borrelnootjes, studentenhaver, chocolade en koekjes)

Locaties:


GPS Sloepengame Eernewoude / Earnewâld
De GPS Sloepengame vindt plaats in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Dit gebied is door zijn slenken, smalle doorgangen en eilandjes bijzonder geschikt voor dit avontuur.


GPS Sloepengame Sneek

De GPS Sloepengame Sneek vindt plaats vanuit Offingawier, direct aan het Sneekermeer. De tocht loopt door mooie dorpjes als Uitwellingerga en Oppenhuizen.


Deze dag is uit te breiden met :
Lunchbuffet
Barbecue

 


Reacties:

"Het was erg gezellig! We hebben een erg leuke dag gehad en iedereen is nog aan het napraten, echt heel erg bedankt voor de organisatie! Was helemaal super!!!"

(Joskha, Netwerkpsychologen)


"Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de leuke middag die we bij jullie hebben gehad. We troffen het natuurlijk erg met het weer, maar buiten dat was de gehele middag ook erg goed georganiseerd!"
(Kimberley, 100 personen, SC Heerenveen)


21 mei 2018 382
21 mei 2018 382
21 mei 2018 290
21 mei 2018 290
21 mei 2018 338
21 mei 2018 338
21 mei 2018 351
21 mei 2018 351
 
 
 
E-mailen
Bellen