Outdoorburo
 De leukste groepsactiviteiten in Friesland 

GPS teambuildingstocht Gaasterland.

Gaasterland


Gaasterland ligt in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is in contrast met het overwegend vlakke weilandenkarakter van Friesland juist glooiend en bosrijk. Deze reliëfs heetten vroeger gaasten. Het zijn in de Saalien-ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier en elders in Nederland heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 verder beplant met bos. De keileemruggen waren een natuurlijke zeewering tegen het water van de Zuiderzee en zijn dat nu nog voor het IJsselmeer. Een ervan is het Mirnser Klif (Murnser Klif). Het hoogste punt van Gaasterland is 12,70 meter boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum aan de rand van het Jolderenbos. Hier staat een luchtwachttoren; men heeft van hier uit een weids uitzicht over land en zee. In het Rijsterbos (Rysterbosk), eigendom van het It Fryske Gea, is een stenen overblijfsel gevonden van de trechterbekercultuur.

Programma
De Teambuildingstocht is een tocht, waarbij een GPS de verschillende teams naar opdrachten, vragen en/of raadsels stuurt. De intensiviteit bepalen jullie zelf.
Na een korte instructie over het gebruik van GPS gaan jullie in teams op pad. Op de waypoints waar de GPS de teams naar toe wijst, kunnen jullie leuke teambuildingsopdrachten, raadsels en vragen verwachten. Deze zijn soms best lastig te vinden, aangezien de GPS de punten hemelsbreed aanwijst.
De opdrachten kunnen alleen opgelost worden als het team goed samenwerkt. Natuurlijk is er een team dat de opdrachten het best volbrengt. Welk team werkt het beste samen?

Deze tochten kunnen lopend of met de fiets.

Aantal: Vanaf 15 deelnemers


Lengte: circa 2 uur / starttijd in overleg

Offerte aanvragen


Prijs: €22,- pp incl. Btw (lopend of met eigen fiets)
Vanaf €??,- pp met gehuurde fiets.


Startlocatie:

We starten met deze activiteit op de parkeerplaats van MFC It Klif in Oudemirdum

 

Knoop in touw
Knoop in touw
Gps teambuilding
Gps teambuilding
December 2017 754
December 2017 754
DSC_1238
DSC_1238
 
 
 
E-mailen
Bellen