Outdoorburo
 De leukste groepsactiviteiten in Friesland 

GPS teambuildingstocht Het Bildt.

 

Het Bildt


Rust, ruimte, prachtige vergezichten, spectaculaire wolkenluchten, cultuur en natuur... . Het Bildt heeft veel te bieden! De gemeente het Bildt heet u van harte welkom in dit prachtige stukje Friesland. Het Bildt ligt ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van Leeuwarden. De noordelijke grens wordt gevormd door de Waddenkust, terwijl het Bildt in het westen, oosten en zuiden respectievelijk grenst aan de gemeenten Franekeradeel, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel, en Menameradiel. Op korte afstand liggen de plaatsen Harlingen, Franeker en Leeuwarden.


Programma


De Teambuildingstocht is een tocht, waarbij een GPS de verschillende teams naar opdrachten, vragen en/of raadsels stuurt. De intensiviteit bepalen jullie zelf.
Na een korte instructie over het gebruik van GPS gaan jullie in teams op pad. Op de waypoints waar de GPS de teams naar toe wijst, kunnen jullie leuke teambuildingsopdrachten, raadsels en vragen verwachten. Deze zijn soms best lastig te vinden, aangezien de GPS de punten hemelsbreed aanwijst.
De opdrachten kunnen alleen opgelost worden als het team goed samenwerkt. Natuurlijk is er een team dat de opdrachten het best volbrengt. Welk team werkt het beste samen?

Deze tochten kunnen lopend of met eigen fiets.

Aantal: Vanaf 10 deelnemers


Tijd: circa 2 uur (starttijd in overleg)

Offerte aanvragen


Kosten: €22,- pp incl. Btw (lopend of met eigen fiets)


Startlocatie/horecasuggestie:

Eetcafé Het Graauwe Paard in Oude Bildtzijl:

Eetcafé Het Graauwe Paard "de gezelligste plek van het Bildt" heeft veel te bieden. Praamvaren, een zaal huren, uitgebreid dineren binnen of buiten op ons terras, snacken of genieten van live muziek? Bij ons kan het allemaal. 

Gps teambuilding
Gps teambuilding
DSC_1238
DSC_1238
Knoop in touw
Knoop in touw
December 2017 754
December 2017 754
 
 
 
E-mailen
Bellen