Outdoorburo
info@outdoorburo.nl

 

GPS Motorboot Challenge Friesland (GPS-spel)

Trefwoorden

  • Licht competitief
  • Gezellig
  • Interactief

Programma

De  Gps Motorboot Challenge is een interactief spel, waarbij al varend in een sloep naar verschillende vragen en opdrachten gezocht wordt.

 

De Challenge vindt plaats in het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. Dit gebied is door zijn slenken, smalle doorgangen en eilandjes bijzonder geschikt voor dit avontuur.

 

Na een korte instructie over het gebruik van GPS, de motorboot en het spel gaan jullie in teams op pad. De Challenge is eigenlijk leuk voor iedereen. De meer fanatieke deelnemers kunnen zich uitleven met het varen en de GPS. Degene die minder fanatiek zijn kunnen voor de catering in de motorboot zorgen, want iedere motorboot wordt voorzien van een gevulde koelbox met hapjes en een drankje. Onderweg zal er een paar keer uitgestapt worden om de benen te strekken bij de opdrachten en vragen.

 

Aantal: 15 - 200 deelnemers 

Lengte: circa 3 uur 
Locatie: Eernewoude
Periode: april t/m oktober

 

€38,- (incl. Btw) per persoon

Optioneel een gevulde koelbox voor onderweg a €8,- (incl. Btw) per persoon

(inhoud koelbox, verschillende frisdranken, sinaasappelsap, appelsap, water, worstjes, pringels, borrelnootjes, studentenhaver, chocolade en koekjes)

 

Contact>>

 

Terug>>

 

 

   Populair
  

bedrijfsuitje Friesland schoolkamp Friesland outdoor Friesland vrijgezellenfeestje Friesland familiedag Friesland survival Friesland kinderfeestje Frieslandactiviteiten Friesland survivalfeestje Friesland teamuitje Frieslandpersoneelsfeestje Friesland