Outdoorburo
info@outdoorburo.nl

GPS teambuildingstocht Leeuwarden / De Kleine Wielen

Trefwoorden

  • Actief
  • Samenwerking
  • Interactief

 

 

De Kleine Wielen

De Groene Ster is een recreatiegebied, van circa 1000 hectare, en ligt aan de oostzijde van Leeuwarden. Het gebied is vanaf de jaren 60 ontwikkeld tot een groot recreatiegebied, dat aanvankelijk gelegen was in de gemeente Tietjerksteradeel, en in 1984 bij Leeuwarden is gevoegd. In het gebied bevinden zich, zonneweiden, stranden, waterplassen, bos en wandelpaden. Op mooie warme, zonnige dagen is het hier druk met recreanten. De Groene Ster is bij velen ook bekend onder de naam "De Kleine Wielen", genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied.

Programma

De Teambuildingstocht is een tocht, waarbij een GPS de verschillende teams naar opdrachten, vragen en/of raadsels stuurt. De intensiviteit bepalen jullie zelf.

 

Na een korte instructie over het gebruik van GPS gaan jullie in teams op pad. Op de waypoints waar de GPS de teams naar toe wijst, kunnen jullie leuke teambuildingsopdrachten, raadsels en vragen verwachten. Deze zijn soms best lastig te vinden, aangezien de GPS de punten hemelsbreed aanwijst.

 

De opdrachten kunnen alleen opgelost worden als het team goed samenwerkt. Natuurlijk is er een team dat de opdrachten het best volbrengt. Welk team werkt het beste samen?

 

Deze tochten kunnen lopend of met eigen fiets.

 

Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte: circa 2 uur

 

 

Startlocatie / horecasuggestie:

 

Restaurant De Grote Wielen:

 

In het restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, een lunch, een plate of een a' la carte menu. De menukaart wisselt zo'n vier keer per jaar en biedt volop keuze in vlees-, vis-, vegetarische- gerechten. Het restaurant biedt plaats aan ruim 100 gasten.

Het panoramaterras biedt een fantastisch uitzicht op natuurgebied "De Grote Wielen". Ieder uur van de dag een boeiend schouwspel. U kunt op dit panoramaterras van het prachtige natuurgebied, onder het genot van een hapje en/of een drankje, dubbelop genieten.

Een kleiner gezelschap (tot 50 personen) kan terecht in een aparte zaal op de begane grond. De bovenzaal en de grote beneden zaal voor circa 175 personen met een eigen bar is ideaal voor een feest, receptie of partij. Culinair kan aan alle wensen worden voldaan, zowel in diner- of buffetvorm als op het gebied van barbecues.

 

Prijs:€22,- pp incl. Btw (lopend of met eigen fiets)
  

 

 

Contact>>

 

Terug naar GPS Citygames Friesland>>

 

 

Bedrijfsuitje Friesland 
Bedrijfsfeest FrieslandVrijgezellenfeest mannenKinderfeestje Friesland
Teamuitje FrieslandTeambuilding FrieslandVrijgezellenfeest vrouwenSurvivalfeestje Friesland
 
Groepsuitje FrieslandTeambuilding activiteitenTeambuilding opdrachtenGPS Friesland 
Personeelsfeest FrieslandPersoneelsuitje FrieslandVrijgezellenfeest FrieslandGPS-tocht Friesland 

Actief friesland 

Activiteiten Friesland