Outdoorburo
info@outdoorburo.nl

GPS City-tocht (GPS-stadsspel in Friesland en Groningen)

Trefwoorden

  • Licht competitief
  • Gezellig
  • Interactief

 

Programma


GPS City-tocht is een verrassend stadsspel, waarbij jullie in teams met een GPS op pad gaan en vragen en opdrachten over de stad en Friesland gaan proberen op te lossen.

Het spel begint op een door jullie aangegeven locatie, bijvoorbeeld vanuit jullie eigen bedrijf of vanuit een horecagelegenheid in een mooie Friese stad (zie onderaan de pagina).

 

Na een korte instructie over het gebruik van GPS gaan jullie in teams op pad. Het is elke keer een verassing waar jullie uit zullen komen, maar de GPS zal jullie op de leukste en mooiste plekjes brengen. Op deze plekjes vinden jullie verschillende vragen en opdrachten over de stad en Friesland. De opdrachten zijn zeer divers van karakter.

Iedereen zal genieten van dit spel! Degenen die wat fanatieker zijn zullen voorop lopen en druk zoeken met de GPS, de anderen kunnen er gezellig bijpratend achteraan.

Het team dat uiteindelijk de vragen en opdrachten het beste oplost, mag zich de winnaar noemen.
 

 Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte:
circa 2 uur

 

 

 

 

     Populair
   

bedrijfsuitje Friesland schoolkamp Friesland outdoor Friesland vrijgezellenfeestje Friesland familiedag Friesland survival Friesland kinderfeestje Friesland activiteiten Friesland survivalfeestje Friesland teamuitje Friesland personeelsfeestje Friesland